Vrijwilliger voor houtbewerking bij InteraktContour

0
165

Aan de Colijnstraat, naast WOC Binnenhof, bevindt zich een dagbestedingslocatie van InteraktContour. Bij InteraktContour werken mensen met niet-aangeboren hersenletsel aan persoonlijke doelen. Met als resultaat dat zij weer grip krijgen op hun leven en veel dagelijkse dingen zelf kunnen blijven doen. 

InteraktContour kan voor heel veel activiteiten vrijwilligers gebruiken, maar is al een tijdje op zoek naar een vrijwilliger die handig en creatief is met hout. Deze vrijwilliger gaat cliënten helpen met het maken van mooie dingen hiervan. Het gaat om een paar uur per week. Er is veel ruimte om ideeën te ontwikkelen en uit te voeren; eigen initiatief wordt erg op prijs gesteld!

Ben jij handig met hout en heb jij affiniteit met de doelgroep? Bel of mail Laura Heuver, senior begeleider van InteraktContour, tel. 06-10143488 of nunspeet@interaktcontour.nl. Met haar kan overlegd worden wanneer en op welke tijden je aan de slag gaat. 

Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Ga naar de website van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet, of kom langs in Veluvine op dinsdag-, woensdag- of donderdagochtend. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here