NEO-veteranendag 

0
406

Sinds een aantal jaren organiseren de NEO-gemeenten (Nunspeet, Elburg en Oldebroek) een regionale Veteranendag. Met deze dag laten de drie gemeenten zien dat zij respect, waardering en erkenning hebben voor hen die Nederland hebben gediend in oorlogsomstandigheden en vredesmissies. Dit jaar was de gemeente Nunspeet gastheer. 

Op zaterdag 6 juli jl. werden veteranen met hun begeleiding (in totaal plm. 150 personen) in de historische officiersmess op de Legerplaats bij Oldebroek van harte welkom geheten door burgemeester Van de Weerd van de gemeente Nunspeet. Ook burgemeester Rozendaal van de gemeente Elburg en waarnemend burgemeester  mevrouw Snijder-Hazelhof van de gemeente Oldebroek waren aanwezig. 

De formule blijkt – gezien het grote aantal aanmeldingen – goed aan te slaan. Vooral voor veteranen die niet meer in staat zijn de Nationale Veteranendag in Den Haag bij te wonen is deze regionale opzet een goede gelegenheid om toch andere veteranen te ontmoeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here