Jarige Harmonie maakt tournee door Nunspeet

0
388

De 110-jarige Muziekvereniging Harmonie Nunspeet maakt op zaterdag 13 juli een prachtige tournee langs een aantal centrale plekken in Nunspeet om daar concerten te geven. Vrijwel alle onderdelen van de bloeiende en groeiende vereniging komen hierbij aan bod.

“We willen ons graag laten zien aan die mensen waar we vooral muziek voor maken, de Nunspeetse bevolking, verteld voorzitter Marco Bruijnes. “En in plaats van dat we één concert op een centraal punt geven, gaan we nu drie verschillende locaties in ons mooie dorp langs.”

De start van de tournee vindt plaats op het Binnenhof om tien uur in de ochtend. Opleidingsorkest, orkest en drumband laten zich hier zien. Vervolgens trekt het circus naar de Poort van ’t Hul, om ook daar een concert te geven om tien over elf.

Het afsluitende concert vindt rond twee uur plaats op het Marktplein. De concerten zijn vrij toegankelijk en bieden verschillende programma’s. Orkest en opleidingsorkest staan onder leiding van Arjan Dunning, de drumband onder de leiding van Peter Does.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here