Fiets verdwenen op klaarlichte dag

3
2730

NUNSPEET – Eigenaar Ronald van Rumpt van ‘Geniet van Fietsen’ aan het Zwolsewegje keek raar op toen hij merkte dat een nieuwe e-bike uit de zaak was verdwenen. Er stonden twee dezelfde naast elkaar en nu nog maar een.

Mocht u iemand tegenkomen op een nieuwe Batafusfiets matzwart met een blauw biesje laat het dan even weten aan ‘Geniet van Fietsen.  0341-252459

3 REACTIES

  1. Die fiets is natuurlijk wolven spotten!
    Of hij doet een test: baas niet in het zicht, hoever kan ik gaan?
    Zijn er geen camera’s in die zaak?

  2. Op slot doen voortaan!!!…gelegenheid maakt de dief!!!! Moeten ook wel eens de trein halen…..je bent goed van vertrouwen! Niets mis mee, pakt.nu even verkeerd uit. Hopenlijk vind je de fiets/wordt teruggebracht…krijgt spijt!..succes ermee…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here