Succes Fearless blijft maar doorgaan

0
871

Zaterdag werd de laatste NBTA twirlwedstrijd voor de zomer gehouden in sporthal Het Punt in Vroomshoop waar twirlvereniging Fearless aan meedeed.  Met opnieuw 2 promoties, maar liefst 9 gouden en 6 zilveren medailles weer een topdag. Janienke Mol promoveerde voor de 2e x met twirling en komt na de zomer uit in senior intermediate. Alice Plakke behaalde haar 1e promotie met Super-X-Strut naar senior beginner.  Het B-Ensemble met Alja Hofman, Alice en Sharon Plakke en Priscilla de Ruiter wist de definitieve plaatsing NK te behalen en ook Mandy Nieuwenhuizen haalde haar 2e en definitieve plaatsing met twirling.  Quinty Nieuwenhuizen was al geplaatst voor de NK met twirling in junior beginner maar wist nu haar 1e plaatsing te behalen in junior intermediate.   

De gouden medailles waren voor Janienke Mol en Jamilla v.d. Bosch met twirling, Alice Plakke met Super-X-Strut, het duo Mandy en Jamilla, het B-ensemble, Alja Hofman met 2 baton, Priscilla de Ruiter, Janienke Mol en Jamilla v.d. Bosch met dancetwirl. Zilver was er voor Quinty Nieuwenhuizen en Mandy Nieuwenhuizen met twirling, Sharon Plakke met 2 baton,  Quinty Nieuwenhuizen, Sharon Plakke en Alja Hofman met dancetwirl.

Uitslagen; Twirling 1 baton: Junior beginner Quinty Nieuwenhuizen 70,7 punten, Priscilla de Ruiter 67,1 punten.  Senior beginner Janienke Mol 71,1 punten. Senior intermediate Mandy Nieuwenhuizen 75,2 punten, Jamilla v.d. Bosch 76,1 punten.

Twirling 2 baton:  Junior beginner Alja Hofman 67,2 punten. Senior beginner Sharon Plakke 63,9 punten. 

Duo Twirling: Mandy Nieuwenhuizen en Jamilla v.d. Bosch 68,2 punten.

Super-X-Strut: Senior novice Alice Plakke 66,5 punten.

Ensemble dancetwirl: Senior beginner B-ensemble 69,3 punten.

Dancetwirl:  Junior beginner Priscilla de Ruiter 69,0 punten, Alja Hofman 68,4 punten. Junior intermediate Quinty Nieuwenhuizen 75,1 punten. Senior beginner Janienke Mol 68,9 punten, Alice Plakke 65,0 punten, Sharon Plakke 68,0 punten. Senior intermediate Jamilla v.d. Bosch 77,9 punten.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here