Unieke masterclass bij Rook & BBQ Experience Center 

0
1065

NUNSPEET – Vandaag organiseerde ‘Bord Bia de Irish Food Board’ een inspirerende barbecue- masterclass met rund- en lamsvlees in het Rook & BBQ Experience Center. De combinatie van topchefs, kwaliteitsvlees en de mooie locatie in Nunspeet met verschillende types barbecues, zorgden dat de deelnemers weer helemaal up-to-date zijn met de 101 BBQ-mogelijkheden met Iers lams- en rundvlees. Iers lams- en rundvlees is afkomstig van kleinschalige boerenbedrijven, waar koeien en schapen heel kenmerkend gezamenlijk op de groene akkers grazen.

Barbecueën is de meest authentieke manier om je eten te bereiden. Door handig te variëren met technieken als grillen, wokken, bakken en braden, kun je met verse ingrediënten alle kanten op. Van eenvoudige, kleine hapjes of smakelijke saladegerechten tot je eigen ‘signature’ hamburger of een langzaam gegaard ribstuk, of ander groot vlees. 

De topchefs van de ‘Chefs Irish Beef Club’ worden enthousiast van kwaliteitsvlees, verse groenten, lekkere rubs en marinades. Vandaag stonden zij klaar om hun tips en tricks te delen. Het idee van deze masterclass was; ‘Samen met de chefs de lekkerste barbecuegerechten bereiden en er vervolgens samen van te genieten’.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here