Gastvrouw of gastheer bij het Noord-Veluws Museum

0
422

In vijf jaar hebben maar liefst 100.000 bezoekers het Noord-Veluws Museum bezocht. Een prestatie van jewelste, mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die in het museum werken. Zo zijn er de gastvrouwen en -heren. Zij zijn het visitekaartje van het museum en zorgen voor een gastvrije ontvangst van de bezoekers. Zij geven aanvullende informatie over de collectie en vertellen over de geschiedenis van het Noord-Veluws Museum. Naast het houden van toezicht, dragen zij zorg voor een goede en veilige doorstroom van bezoekers binnen het museum. Het museum is op zoek naar nog een aantal gastheren en gastvrouwen. Het hebben van kennis van de Duitse en Engelse taal is een pré, evenals affiniteit met de museumsector. Verder is het fijn als je bereid bent tot het volgen van trainingen en cursussen (eventueel BHV) en beschikt over basiskennis van de computer.

Als jij nou denkt, dit is mij op het lijf geschreven, bel of mail dan Sigrid Quatfass. Zij is vrijwilligerscoördinator van het Noord-Veluws Museum. Je kunt haar bereiken via 0341-250560 of e-mail coordinator@noord-veluws-museum.nl. Ze hoort graag van je!

Deze vrijwilligersfuncties, en nog vele andere, zijn terug te vinden op de website van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet www.vrijwilligerswerknunspeet.nl. Je kunt ook langslopen bij het servicepunt in Veluvine voor een gesprek over vrijwilligerswerk op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here