75 jaar D-Day herdacht op Normandische stranden

2
1258

Deze week was Nunspeter Michiel Grit met zijn Legerdaf Daf YA 66 aanwezig bij de festiviteiten en herdenkingen van 75 jaar D-day in NormandiĆ«. Michiel: “Het was een onwijs mooie ervaring om mee te maken met als hoogtepunt op 6 juni D-day de ontmoeting met enkele veteranen die inmiddels dik in de 90 zijn’. Michiel kan iedereen aanraden om eens  een bezoek te brengentnaar deze plek en hier te herdenken en de vrijheid te vieren.

2 REACTIES

  1. Wat een topper die Michiel met nog een paar vrienden. Ook voor Nunspeet begon het allemaal hier op de Normandische stranden. Toch een Nunspeetse afvaardiging daar op 6 juni voor de 75 jaar herdenking,TOP. Velen van ons zullen er wel is geweest zijn en inderdaad het is beslist een aanrader. Al heb je de oorlog niet meegemaakt, als je daar bent kom je onder de indruk en besef je in welke vrijheid wij nu leven.

  2. Diep respect voor deze mensen, echter geniet er nog maar van, want vele vrijheden zijn ons al weer afgenomen. En met de als maar toenemende verboden, het moeten en de vele vrijheidsbedreigingen is als het zo doorgaat over een aantal jaren het weer gedaan met onze zogenaamde vrijheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here