Samenwerkingsovereenkomst OVN en Stichting Nunspeet uit de Kunst

0
398

NUNSPEET – In het VVV-kantoor is vandaag een 3-jarige samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen de Ondernemers Vereniging Nunspeet en de Stichting Nunspeet uit de Kunst. Hierin is onder meer opgenomen dat de stichting een aantal evenementen gaat organiseren op verzoek van de ondernemersvereniging.

Nieuw is dat de stichting volgend jaar voor het eerst, samen met Nuwenspete, de organisatie van Eibertjesdag op zich gaat nemen. Dit jaar en de komende jaren tekent de stichting verder voor onder meer de organisatie van de Nacht van Nunspeet en de intocht van Sinterklaas. Ook verzorgt de stichting promotie voor activiteiten van de ondernemersvereniging.

De overeenkomst werd namens de ondernemers ondertekend door Peter Groeneveld en Henk Jaap Leusink en namens de stichting door Dick van Hemmen en Gert Vis. 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here