Selectienieuws VV Nunspeet

1
612
Marchello Besselsen versterkt vv Nunspeet
 
Met Marchello Besselsen heeft de technische commissie opnieuw een jonge talentvolle speler weten vast te leggen. Marchello trainde al geruime tijd mee met de eerste selectie en heeft op deze manier de technische commissie kunnen overtuigen hem vast te leggen voor het komende seizoen.

Besselsen begon met voetballen in de jeugd van vv Hierden. Al snel viel het talent van de jonge aanvaller op en trok hij naar DVS ’33. Daar bleek het plafond van Marchello nog niet te liggen en hij maakte de stap naar de jeugdopleiding van FC Twente. Daar vandaan ging hij via Go Ahead Eagles terug naar de Veluwe om bij VVOG in de JO19 te gaan voetballen. Het afgelopen seizoen startte Besselsen bij DVS ’33. Het seizoen maakte hij daar niet af en de laatste maanden sloot hij op training al aan bij de selectie. Hier heeft hij de technische commissie overtuigd van zijn kwaliteiten en wij zien hem dan ook als een toegevoegde waarde voor de selectie .
Gieljan Tissingh

Ook Gieljan Tissingh speelt volgend jaar in het geel en blauw van vv Nunspeet. Vanaf het moment dat Gieljan na avonturen bij FC Zwolle, AGOVV, FC Oss en Genemuiden terugkeerde in Nunspeet, is hij een vaste waarde geweest in het veld. De ervaring van Gieljan is ook erg belangrijk voor de jonge spelers in de selectie die we hebben. Zowel op als naast het veld. We zijn blij dat Gieljan heeft besloten ook volgend jaar bij Nunspeet te willen voetballen.

Jonathan van t Hof

Slechts een paar maanden zit Jonathan van t Hof bij de selectie, maar de jonge Nunspeetse speler heeft indruk gemaakt bij velen. Met zijn snelheid en actie zorgt hij constant voor dreiging. Van t Hof heeft de kans die interim trainer Lucas Hoekman hem heeft gegeven met beide handen aangegrepen. Deze ontwikkeling wil de TC Jonathan graag mee belonen en hem vanaf komend seizoen onderdeel maken van de selectie. We verwachten dat Jonathan zijn ontwikkeling blijft doorzetten en zijn blij een echte Nunspeetse jongen aan de club te kunnen verbinden.

Peter Huijgen

Ook een andere ervaren speler zal volgend seizoen bij Nunspeet actief zijn. Peter Huijgen keerde na een aantal seizoenen bij het tweede terug in het eerste elftal en liet daar zien nog steeds van waarde te kunnen zijn met zijn aanvallende impulsen. We zijn blij dat Peter ook volgend seizoen onderdeel is van de selectie.

Dylan Lieuwerink

Ook doelman Dylan Lieuwerink zal een jaar langer bij de selectie. Dylan is al jaren een vast gezicht op de Nunspeetse velden nadat hij vanuit de jeugd doorstroomde. Dylan zal samen met Sean Poot en Bram Beek de keeperskern van de selectie gaan vormen komend seizoen.

Mike Bouw

 
Ook een ander exponent van de Nunspeetse jeugd zal komend seizoen opnieuw deel uit maken van de selectie. Mike Bouw stroomde afgelopen seizoen door vanuit de jeugd en mocht al eens proeven aan het eerste elftal. We zijn blij dat Mike als Nunspeetse jongen kiest om bij Nunspeet te blijven en hopen dat hij zich steeds verder zal ontwikkelen als voetballer.
 

1 REACTIE

 1. Nieuwe oogst

  Dat wordt al met al nog dringen op het veld met al die nieuwkomers.
  Boers (Teuge), Van Dijk (VVOG), De Vries (ESC), Besselsen (DVS) en Poot (Hoogland) komen van elders en voeg daarbij uit eigen gelederen Beek en Nsabimana en de teller staat op zeven uitdagingen.
  Daarnaast is Huijgen weer volop inzetbaar en eigenlijk noteren we ook Van ‘t Hof als jonge sla.
  Wellicht dat Ten Dolle ook nog weer op de deur komt kloppen.
  De nieuwe leidsman Brem kan met deze nieuwe oogst, plus de gevestigde orde, een aardig elftal op de been brengen. De nieuwe selectie oogt veel belovend.
  En wie weet wat de TC nog meer uit de blauw-gele cap tovert?

  Benieuwd wat er komen gaat?
  Ik wel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here