Vermist meisje (17 jaar) uit Nunspeet weer terecht

3
14921

NUNSPEET – Dinsdag21 mei startte de politie om 17.24 uur een Burgernetactie. Zij verzochten uit te kijken naar een 17-jarig meisje. Het vermiste meisje was voor het laatst aan de Kroonlaan gezien. Van daaruit was zij naar een afspraak om 16.10 uur vertrokken. Daar was ze ook geweest, maar het meisje was daarna niet naar huis gekomen.

De politie ging op zoek naar het vermiste meisje. Deze zoektocht leverde in eerste instantie geen resultaat op. De politie sloot om 21.11 uur de Burgernetactie. De politie zocht verder naar het meisje. Uiteindelijk kwam omstreeks 23.30 uur het bericht dat het vermiste meisje terecht was. Zij is opgepikt en naar huis gebracht.

 

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here