Drie promoties voor Fearless

0
624

Zaterdag vertrok Twirlvereniging Fearless naar Dedemsvaart voor een NBTA wedstrijd. Ook dit keer mochten zij weer promoties in ontvangst nemen. Janienke Mol en Quinty Nieuwenhuizen (2e ) promoveerden met twirling naar  intermediate en ook het A-Ensemble met Janienke, Quinty, Jamilla en Mandy wisten te promoveren naar intermediate.  Met 7 gouden, 2 zilveren en 2 bronzen medailles weer een geslaagde dag!  

De gouden medailles waren voor Quinty Nieuwenhuizen en Janienke Mol met twirling, Alice Plakke met Super-X-Strut, het duo Mandy en Jamilla, A-ensemble, Alja Hofman met 2 baton en Jamilla v.d. Bosch met dancetwirl. Zilver was er voor Sharon Plakke met 2 baton en Janienke Mol met dancetwirl. Priscilla de Ruiter behaalde brons met twirling en Jamilla v.d. Bosch kreeg brons voor haar dancetwirl.

Uitslagen; Twirling 1 baton: Junior beginner Quinty Nieuwenhuizen 72,1 punten, Priscilla de Ruiter 67,5 punten.  Senior beginner Janienke Mol 71,5 punten. Senior intermediate Mandy Nieuwenhuizen 72,3 punten, Jamilla v.d. Bosch 75,1 punten.

Twirling 2 baton:  Junior beginner Alja Hofman 66,9 punten. Senior beginner Sharon Plakke 67,4 punten. 

Duo Twirling: Mandy Nieuwenhuizen en Jamilla v.d. Bosch 69,9 punten.

Super-X-Strut: Senior novice Alice Plakke 63,1 punten.

Ensemble dancetwirl: Senior beginner A-ensemble 71,1 punten.

Dancetwirl: Junior beginner Priscilla de Ruiter 66,0 punten, Alja Hofman 66,1 punten. Junior intermediate Quinty Nieuwenhuizen 71,9 punten. Senior beginner Janienke Mol 68,2 punten, Alice Plakke 64,9 punten, Sharon Plakke 65,5 punten. Senior intermediate Jamilla v.d. Bosch 77,8 punten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here