Gert Wentzel zit met een dilemma

3
1449

Gert Wentzel zit met een dilemma en vraagt op zijn Facebookpagina of iemand hem kan helpen.

Gert: “Is er iemand die mij kan helpen? Ik zit met een dilemma. Ik ben dol op de natuur. Ik ben er graag en vaak. In de buurt van mijn woonplaats Nunspeet.

Bosbeheerders en de provincie doen hun best om mij en andere mensen uit de natuur te weren. Onder het mom dat de natuur zo kwetsbaar is, dat het slecht gaat met de biodiversiteit en dat o.a. ik daar de schuld van ben. Paden worden dicht gegooid, vergunningen niet verleend en honden geweerd.

Ik zie hoe de “natuurbeheerders” zoals Staatsbosbeheer het bos leeg roven en vernielen met lompe machines.

Ik zie steeds vaker dieren die je vroeger niet zag, zoals de das, de raaf, de vos, de ijsvogel en het vliegende hert.

Ben ik nou gek? Of wordt mij een verhaaltje op de mouw gespeld dat het slecht gaat met de biodiversiteit op de Veluwe, en als dat dan zo is, dat dat komt door mensen als ik die graag in de natuur komen met hun hond, op hun mountainbike of gewoon wandelend of fietsend…

3 REACTIES

  1. Hey Gert, ook wij vragen ons dit binnen de fractie van Gemeentebelang wel eens af. Ons raadslid Pieter-Jan van Rossen heeft al vragen gesteld over afsluiten van bospaden.
    Wij zouden hierover graag in gesprek gaan met SBB en de boswachter. Ga je mee??

  2. Gert, ik ben t helemaal met je eens. Het lijkt erop dat sbb sn natuur monumenten het bos als hun eigendom beschouwen en dus alle andere bezoekers onder valse voorwendselen proberen te weren. Binnenkort wordt er een brug over de hierdensebeek afgesloten, ook zgn om de natuur te beschermen. Maar t is enkel om wandelaars ea publiek te weren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here