De strijd om de Nunspeetse Keiler: op de eerste rang…

0
423

NUNSPEET – Op zaterdag 25 mei, wordt voor de 24e keer de sportieve wedstrijd, de ‘Strijd om de Nunspeetse Keiler’. Georganiseerd. Ruim 60 teams strijden om de eer in verschillende wedstrijdklassen. Dat gebeurt in Nunspeet en omgeving door het lopen van twee looplussen en fietsen van twee fietslussen. In die routes worden proeven en teamopdrachten uitgevoerd. Veel van die opdrachten zijn spectaculair om te zien, zowel voor supporters als voor willekeurige toeschouwers en toeristen. 

De wedsstrijdorganisatie heeft nu een kaartje gemaakt met daarop de vijf leukste ‘kijklocaties’ bij de proeven. Behalve op de Markt, zijn er opdrachten op het Binnenhof, bij het Transferium, bij de Fietscrossbaan en (altijd spectaculair) bij de Zandenplas. 

De wedstrijd begint ’s morgens om 8.10 uur wanneer de burgemeester de eerste teams ‘weg schiet’. Ook dat is een mooi kijkmoment. De laatste teams komen naar verwachting om 16.30 uur binnen. De uitslag wordt rond 19 uur verwacht. De hele dag door is er op de kijkpunten wat te zien en zit men als het ware op de eerste rang.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here