Open dag Vrije Academie

0
341

NUNSPEET – Zaterdag opende de Vrije Academie aan de Stationslaan 28 weer haar deuren voor een ieder die zich wilde informeren over de nieuwe opleiding Grafische Technieken en de Jongerenacademie. Voor de opleidingen Voorbereidend jaar, Schilderen, Klassieke Technieken, Kunst Ruimtelijk en de nieuwe opleiding Glas Vormgeving kon men zich inschrijven voor een proefles.

In het mooie oude schoolgebouw aan de Stationslaan 28 wordt al 50 jaar lesgegeven door kunstenaars. Via verschillende wegen, beginnend met het voorbereidend jaar of meteen instromend in één van de verschillende richtingen, kan er ingespeeld worden op de behoefte en het niveau van de student. 6 avonden Kunstgeschiedenis en een werkzaterdag zijn onderdeel van elke richting. 

De opleiding kan afgesloten worden met een certificaat en is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een enkel jaar lessen te volgen. Daarmee zijn we een unieke Academie in Nederland waar talent en bezieling optimaal tot uitdrukking kunnen komen.

Opgeven voor een gratis les kan via de website www.vrijeacademienunspeet.nl of telefoonnummer 0341 261216 en iedereen die gewoon binnen wil komen lopen om te kijken is ook van harte welkom!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here