Europarlementariër Annie Schreijer – Pierik bezoekt Nunspeet

0
2023

Elspeet – Donderdagmiddag bezocht europarlementariër Annie Schreijer – Pierik onder meer de schaapskudde in Elspeet. Het bezoek stond in het kader van de campagne voor de Europese verkiezingen. Namens het CDA Nunspeet werd ze welkom geheten door Dick van Hemmen.

Gesproken werd er onder andere over het verkrijgen van subsidie voor meerdere projecten waaronder de bouw van een nieuwe schaapskooi. Ook de wolf kwam ter sprake. Nu er in Europa ongeveer 40.000 van deze dieren rondlopen zal er goed moeten worden gekeken naar goed beheer. 

Na de schaapskooi stond een bezoek aan de kalvermesterij van Kees Kleijer op het programma en het bezoek werd afgesloten in het bezoekerscentrum. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here