Froyo & Limburgia bestaat 5 jaar en viert dit met u

0
2079

Het is al weer 5 jaar geleden dat Froyo  & Limburgia op 1 mei 2014 haar deuren opende op het Stationsplein in Nunspeet. Froyo & Limburgia is een verwenwinkel bij uitstek. Naast de heerlijke vlaaien van Limburgia heeft het ├ęcht ambachtelijk schepijs en lekker frisse frozen yoghurt ijs. Met een mooi terras is het ook altijd goed toeven op het Stationsplein. 

Om het 5 jarig bestaan te vieren zijn er leuke acties. De school met de meeste reacties en/of ludiekste actie via Facebook maakt kans op gratis ijs voor alle leerlingen, daarnaast geeft Froyo & Limburgia een weekendje weg cadeau voor 4-6 personen bij een park van Europarcs. Dit in samenwerking met Europarcs Resort Veluwemeer.

Koopt u tijdens de actiedagen een vlaai dan kunt u uw gegevens invullen en doet u automatisch mee voor het winnen van een weekendje weg! 

De actiedagen zijn van woensdag 1 mei tot en met zaterdag 4 mei. Froyo & Limburgia heeft nog meer leuke acties in petto voor deze dagen dus houdt Facebook in de gaten!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here