Twirlvereniging Fearless grossiert in medailles

0
242

Na een lange NBTA twirlwedstrijdag zaterdag in Creil kon Twirlvereniging Fearless de balans weer opmaken. Promotie voor Quinty Nieuwenhuizen (2e) en Janienke Mol met dancetwirl dus ook directe plaatsing voor de Nederlandse Kampioenschappen, weer 8 medailles en weer nieuwe NK plaatsingen!  Dit keer wist zich definitief te plaatsen Jamilla v.d. Bosch en Mandy Nieuwenhuizen met duo twirling, Janienke Mol en Jamilla v.d. Bosch met twirling en Priscilla de Ruiter met dancetwirl. Met twirling 2 baton wist Sharon Plakke de eerste plaatsingspunten te behalen. 

De gouden medailles waren voor Quinty Nieuwenhuizen en Janienke Mol met twirling, Sharon Plakke met twirling 2 baton, Alice Plakke met Super-X-Strut en Janienke Mol met dancetwirl. Het duo Mandy en Jamilla behaalde zilver met duo twirling en ook Quinty mocht zilver ophalen voor haar dancetwirl. Tot slot was het brons voor Jamilla met dancetwirl.  

Uitslagen; Twirling 1 baton: Junior beginner Quinty Nieuwenhuizen 70,4 punten, Priscilla de Ruiter 67,0 punten.  Senior beginner Janienke Mol 70,6 punten. Senior intermediate Mandy Nieuwenhuizen 74,5 punten, Jamilla v.d. Bosch 76,6 punten.

Twirling 2 baton:  Senior beginner Sharon Plakke 68,8 punten. 

Duo Twirling: Mandy Nieuwenhuizen en Jamilla v.d. Bosch 68,0 punten.

Super-X-Strut: Senior novice Alice Plakke 63,0 punten.

Dancetwirl:  Juvenile novice Mila Pol 63,0 punten. Junior beginner Quinty Nieuwenhuizen 71,6 punten, Priscilla de Ruiter 68,4 punten. Senior beginner Janienke Mol 71,2 punten, Alice Plakke 66,2 punten, Sharon Plakke 68,7 punten. Senior intermediate Mandy Nieuwenhuizen 72,5 punten, Jamilla v.d. Bosch 77,7 punten.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here