Ernstig ongeval Elspeterweg

0
1795

NUNSPEET – Op de Elspeterweg (N310) is woensdagmiddag rond 17.00 uur een ernstig ongeval gebeurd ter hoogte van camping De Tol. Bij het ongeval waren drie auto’s betrokken.

Vermoedelijk reed een van de auto’s op de verkeerde weghelft en kwam frontaal in botsing met een tegenligger. Een van de slachtoffers zat bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Er was ook een traumahelikopter opgeroepen.

Vanwege het ongeval was de weg in beide richtingen dicht tussen de toerit naar de A28 en de kruising ter hoogte van Vierhouten. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) heeft onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding gedaan.

Heeft u het ongeval zien gebeuren? Neem dan contact op met 0900-8844. Wilt u graag contact met slachtofferhulp? Bel dan met 0900-0101.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here