Nieuwe leden welkom bij Rejoice

0
169

Nunspeet – Op zaterdag 27 oktober gaf Young Ladies Choir Rejoice o.l.v. Wilbert Magré een jubileumconcert in de Driestwegkerk te Nunspeet. Dit jaar bestaat het koor alweer 5 jaar. In een goed gevulde kerk zong het koor een prachtig repertoire.

De eerst volgende repetitie van het koor is op donderdag 8 november van 19.30 t/m 21.00 uur in de Driestwegkerk te Nunspeet. Lijkt het je leuk om op het koor te komen, maar twijfel je nog? Kom dan vrijblijvend eens langs op een repetitieavond om te zien of het ook iets voor jou is! De leeftijd is van 15 t/m 35 jaar en de leden komen uit de hele regio.

Foto’s van het jubileumconcert zijn te bekijken op www.youngladieschoirrejoice.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here