Katten vergiftigd in de omgeving Eeckschilersweg

1
7243

Nunspeet – Vandaag is Pien door haar baasjes begraven in de tuin van Arita Beekhof. Het één jaar en drie maanden oude diertje is door een onbekende vergiftigd. ‘Die persoon moet uit de buurt komen’, verteld Arita. ‘Dit is al de vierde keer dat hier is gebeurd. Waar wij van weten dan, misschien is het nog wel vaker voorgekomen’. 

Arita heeft onlangs haar eigen kat Fientje nog moeten begraven. Ook Fientje bleek vergiftigd te zijn. Pien komt nu naast haar te liggen. Komende week willen de vriendinnen Arita en Jolanda flyers verspreiden in de wijk. ‘We verwachten niet dat de dader zich zal melden, maar we kunnen andere baasjes zo waarschuwen om hun huisdieren binnen te houden. Het zou ook kunnen dat iemand iets gezien heeft of dat er iets bij iemand is opgevallen. Hoe dan ook hier moet echt een eind aan komen’.


 

1 REACTIE

  1. vergiftigen is niet goed te praten. Maar katten in andermans tuin laten schijten ook niet. Als je een kat hebt, koop dan een kattenbak en houdt je dier binnen. Dat voorkomt veel ergernis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here