Geslaagd Brasswood Festival

2
2530

NUNSPEET – Zon, eten, drinken, muziek en gezelligheid waren vandaag de ingrediĆ«nten voor een geslaagd Brasswood Festival op het transferium. Voor het eerst werd een festival met een zuid-amerikaans tintje in Nunspeet gehouden. 

Om het evenement voor iedereen toegankelijk te maken werd er geen entree gevraagd. Het festival draaide voornamelijk op sponsoren en vrijwilligers.


 

2 REACTIES

  1. Geslaagd..voor mij ..ook goed georganiseerd…grote opkomst, vooral jonge gezinnen,jeugd…lekker eten, drinken..goeie muziek…mooi weer. De plek ruim.en het.trekt mensen…kijk uit naar volgend jaar!…

  2. Gezellig, erg leuk allen jammer dat er bijna niks te eten te scoren was de ene uitverkocht, de ander duurde nog 45min voor dat nieuwe voorraad er zou zijn, maar gelukkig komt dit door het succes, hoop toch volgend jaar weer, dus voor organisatie en vrijwilligers, bravo top, dus volgend jaar aub weer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here