Vrijwilligers voor Theaterkassa Veluvine

0
236

NUNSPEET – De afgelopen jaren zijn de activiteiten van Veluvine steeds verder uitgebreid. Hierbij spelen vele vrijwilligers een prominente rol., o.a. bij de ontvangst van artiesten en bezoekers, kaartverkoop, administratie, theatertechniek en de organisatie van evenementen en publiciteit. Daarnaast leveren vrijwilligers een belangrijke bijdrage aan de programmering van het theater, filmhuis en exposities. Op dit moment heeft Veluvine verschillende vrijwilligersvacatures, waarvan wij er hieronder een uitlichten (zie voor de andere vrijwilligersvacatures www.veluvinenunspeet.nl). 

Veluvine is op zoek naar vrijwilligers die minimaal 1 keer per week de theaterkassa tijdens theater- en filmavonden willen bemannen. Zij zijn hierbij het visitekaartje van Veluvine en regelen de verkoop en afwikkeling van de (online) kaartverkoop. Gezocht worden mensen die de bezoekers leuk klantgericht en vriendelijk te woord staan en welkom heten. Zij hebben ervaring met het werken met kassasystemen en blijven rustig en kalm, ook als er een rij staat. De werktijden tijdens de theater- en filmavonden (voornamelijk op do-vrij-zat) zijn tussen 19.00 en 20.30 uur. 

Aan dit vrijwilligerswerk is geen vergoeding gekoppeld, maar vrijwilligers mogen gratis 1 keer per seizoen met 2 personen naar een voorstelling naar keuze gaan. 

Geïnteresseerd? Neem contact op met Nikolien van Gelderen van Veluvine en stuur een mail naar info@veluvinenunspeet.nl of tel. 0341-442000.

Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Kijk dan op de website van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet: www.vrijwilligerswerknunspeet.nl of kom op dinsdag-, woensdag- of donderdagochtend langs in Veluvine. Het SVN is op die dagen telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0341-442020.


 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here