Nieuwe cursussen muziek, toneel en musical starten in Veluvine

0
137
Toneel en Musical lessen voor kinderen. Foto: Henriette Houtsma

Nunspeet – In september starten in Veluvine de nieuwe cursussen muziek, toneel en musical voor kinderen en jongeren. 

De allerkleinste muziekliefhebbers kunnen met hun ouders of grootouders vanaf vrijdag 21 september meedoen aan Dreumes Muziek (1-2 jaar) of Peuter Muziek (3-4 jaar). Diezelfde dag start voor 8-12 jarigen het Kinderorkest Gitaar. Op dinsdag 18 september gaan de cursussen Algemene Muzikale Vorming voor 7 tot 9 jarigen van start.

De Toneel en Musical lessen voor kinderen tussen de 7-10 jaar (basis) en 8-11 jaar (vervolg) beginnen op vrijdagmiddag 21 september. ’s Avonds is ook de eerste les van de cursus Musical Jongeren (12-18 jaar).

Inschrijven kan online via www.cultuurkust.nl

Let op: voor veel cursussen geldt de uiterste inschrijfdatum van 9 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here