Nunspeet Vroeger in 1988 : Kerstgroet voor 70-plussers

2
2118

NUNSPEET – Het is een goede gewoonte geworden om in de weken voor Kerst en Nieuwjaar te denken aan onze medemens. Op initiatief van de Stichting Welzijn Ouderen werken drie basisscholen van het openbaar onderwijs mee om een kerstgroet te brengen bij 70-plussers in de gemeente Nunspeet.

De drie scholen die hieraan meewerken zijn Het Palet, de Zevensprong en de Schakel. De leerlingen werken allen op hun eigen wijze hieraan mee en kunnen zelf bepalen wat zij maken. Op de foto staan leerlingen van de Schakel klaar om hun kerstgroet weg te gaan brengen en door middel van dit plaatje moge duidelijk zijn hoe ook jongeren denken aan hun ouderwordende medemens.

Dit reeds jarenlang bestaande initiatief en de gezamenlijke inzet hiervoor krijgt dan ook veel waardering.

Nunspeet Vooruit 1988

2 REACTIES

  1. Mooi initiatief voor een mooie groep mensen. Voor de mensen die Nederland weer hebben helpen opbouwen. Mensen die veelal nu in de steek gelaten worden door hen die ons erfgoed dagelijks verkwanselen voor hun eigen belang. Kinderen jullie zijn GOED bezig. Mooie kerstdagen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here