Nunspeet in het nieuws 53 jaar geleden

0
1705

Nunspeet Sloeg Parade Gade

Nunspeet heeft afscheid genomen van het 103de Geneeskundige Bataljon, dat tot april van dit jaar in de Legerplaats Nunspeet was gelegerd en thans ‘woonachtig’ is in Ermelo.

Daar het onderdeel op 1 juli dit jaar 10 jaar bestond, heeft men de afscheidsparade tot op deze dag uitgesteld. Op keurige wijze defileerden de troepen het rijdende materieel en een militaire kapel door het dorp.

Voor het gemeentehuis was een verhoging gemaakt voor generaal J.G. Giessen en burgemeester C. Slager, die van daaraf de paraderende groepen gadesloegen. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De belangstelling van de zijde van de bevolking viel ons wat tegen.

Nunspeets Nieuws en Advertentieblad 1964

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here