Politie zoekt getuigen na woninginbraak

0
459
Foto : Politie Nunspeet

NUNSPEET – De politie heeft woensdagmiddag 13 juni na een achtervolging een persoon aan kunnen houden. Twee andere verdachten zijn nog voortvluchtig. Zij waren betrokken bij een woninginbraak aan de Oogstweg waar sieraden werden meegenomen en een winkeldiefstal bij het Kruidvat.

Agenten kregen rond 15.30 uur de melding van een diefstal uit een woning aan de Oogstweg. De verdachten zouden er in een auto vandoor zijn gegaan. Een agent die in de  omgeving reed zag korte tijd later een verdacht voertuig met daarin de drie mannen. Hij gaf de bestuurder een stopteken. In eerste instantie gaf de bestuurder hier gehoor aan maar besloot daarna er alsnog vandoor te gaan.

Bij het bos aan de Nunspeterweg in Elspeet stopte de auto en renden de mannen het bos in. De agent kon één van de mannen direct aanhouden. Dit bleek een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats te gaan. De politie zette de omgeving van het bos af en zette ondermeer speurhonden en een helikopter in om het gebied te doorzoeken. Helaas werden de verdachten niet meer aangetroffen.

De politie doet nader onderzoek. Getuigen die iets gezien hebben wat van belang kan zijn voor het onderzoek, worden verzocht te bellen met de politie op 0900 8844.


 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here