Gemeentebelang huldigt jubilarissen

0
490

Gemeentebelang huldigt jubilarissen

Op de Algemene Ledenvergadering heeft de Vereniging Gemeentebelang maar liefst vijf jubilarissen gehuldigd. De jubilarissen kregen een oorkonde en een fraaie (gele) bos bloemen uit handen van voorzitter Mark van de Bunte. De jubilarissen  Theo Kraandijk (25 jaar lid), Peter de Bolster (12,5 jaar lid), Piet de Boer (12,5 jaar lid),  Arnout Joosse (12,5 jaar lid) en Ronald Wieberdink (12,5 jaar lid) kregen ook een persoonlijke woord van dank toegesproken. Met name het belang van de leden en in het bijzonder van de jubilarissen werd benadrukt. De steun van trouwe leden is onmisbaar, zij vormen de levensader  voor iedere vereniging.

Speciaal woord voor Theo Kraandijk

Theo Kraandijk is maar liefst 25 jaar lid van Gemeentebelang. Begonnen in het bestuur als penningmeester en vanaf 1994 tot en met 2006 raadslid en tevens fractievoorzitter voor de Vereniging Gemeentebelang. Ook is hij een halfjaar wethouder geweest, van 2001 tot de gemeenteraadsverkiezingen in 2002. 

heer Kraandijk heeft in de gemeenteraad zowel het monisme als het dualisme meegemaakt en had een mooi metaforisch plaatje om het te verduidelijken aan de fractie destijds. Een paard en wagen, waar het college op de bok zit en de raadsleden in de wagen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here