Derde editie van Veluwpop in Veluvine

0
372

NUNSPEET – Op 16 februari is het zover, de derde editie van Veluwpop zal dan plaats gaan vinden in  Veluvine. De Rabozaal zal worden omgetoverd tot een festival terrein en er zullen verschillende optredens plaats vinden van onder andere: Lekker Origineel, Alive Again, Backgammon, Oost Wanted, How am I driving, Dear mr. White en Rens & Jos. De optredens zijn verdeeld over twee podia. De deuren zullen opengaan om 19.30 uur en vanaf 20.00 zal de eerste band beginnen met spelen. 

Veluwpop is een initiatief opgezet vanuit de werkgroep Veluwpop. Deze bestaat uit een groep enthousiaste jongeren ondersteund door Stichting Welzijn Nunspeet. Het is een project door jongeren voor Nunspeet. Voor de editie van dit jaar zijn ze ontzettend dankbaar voor de financiële steun vanuit het Van de Broek Lohman Fonds, maar ook het meedenken vanuit Veluvine  wordt als organisatie erg gewaardeerd! 

De entree bedraagt 5 euro en geeft u toegang voor al de zeven bands. We hopen jullie allemaal te zien op Vrijdag avond de 16e februari in de Veluvine, FA Molijnlaan 186, 8071 AK  Nunspeet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here