Kringloopcentrum de Cirkel zoekt vrijwilliger voor afdeling Distributie

0
593

Het heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen: het heerlijk snuffelen in de kringloopwinkel op zoek naar gebruikte spulletjes voor in je huis, tuin of met een ander doel. Goedkoop kleding shoppen, die lp waar je zulke leuke herinneringen aan had op de kop kunnen tikken, een andere tafel voor in de woonkamer, noem maar op. Dankzij hergebruik van goederen wordt het milieu minder belast en met de opbrengsten wordt er ook nog eens een goed doel gesteund. 

Door de opmars van kringloopcentra zijn er ook meer vrijwilligers nodig. Kringloopcentrum de Cirkel heeft inmiddels een enthousiast team van rond de 50 personen dankzij wie alle spullen overzichtelijk ingedeeld in de winkel liggen. Op dit moment is de Cirkel op zoek naar een vrijwilliger voor de afdeling Distributie. De aangeleverde goederen worden hier ingenomen, schoongemaakt en nagekeken, gesorteerd en vervolgens geprijsd en in de winkel gezet. E.e.a. gebeurt onder begeleiding van de dagcoördinator. 

Er komt een grote verscheidenheid aan artikelen binnen. Licht en zwaar, groot en klein. Er moet regelmatig getild worden. Als vrijwilliger op de afdeling Distributie  is het daarom belangrijk dat je geen lichamelijke klachten hebt en in goede conditie bent. 

Heb je interesse om in deze functie je handen te gaan uitsteken bij de Kringloopcentrum Cirkel? Neem dan contact op met Jannie van de Veen, coördinator van Kringloopcentrum De Cirkel, telefoon 0341-258100 of stuur een mail naar info@kringloop-nunspeet.nl.  

Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Kijk dan op de website van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet: www.vrijwilligerswerknunspeet.nl of kom op dinsdag-, woensdag- of donderdagochtend langs in het gemeentehuis. Het SVN is op die dagen telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0341-259255.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here