De Veluwe is de populairste vakantiebestemming van het land

5
1239

Veel mensen die het afgelopen jaar op vakantie gingen in eigen land gingen naar de Veluwe toe. De streek is zelfs populairder dan badplaatsen aan de Noordzee. Dit blijkt uit onderzoek van NBTC-NIPO Research.

De zomer blijft traditioneel de belangrijkste vakantieperiode voor de binnenlandse vakanties. De belangstelling voor de herfst en winter neemt echter toe. Het is een ontwikkeling die kansen biedt voor aanbiedingen en acties, afgestemd op deze periodes. Hiermee kan de gewenste seizoensverlenging worden bereikt zo blijkt uit de kerncijfers binnenlandse vakanties van Visit Veluwe.

De meest populaire activiteiten blijft het maken van een wandeling, gevolgd met door het uit eten gaan in een restaurant. Fietsen door de natuur blijft ook populair. Sinds mei 2017 is het fietsroutenetwerk van de Veluwe vernieuwd en uitgebreid naar 2050 kilometer en 575 knooppunten.

5 REACTIES

  1. Mag Nunspeet wel een andere koers gaan varen. Er zijn nog veel jongeren die hiervoor geïnteresseerd moeten worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here