Wie wil er lekker plakken?

0
1289

NUNSPEET – Wie wat vrije tijd over heeft en lekker wil komen plakken om cultureel Nunspeet op de kaart te zetten kan terecht bij de Veluvine.

Uit het theateraanbod worden ieder jaar een aantal voorstellingen gepikt welke door middel van sandwichborden onder de aandacht worden gebracht. Om dat vol te houden zijn wel mensen nodig die de borden beplakken, ze gaan ophangen en weer weghalen. Je moet wel zelf een auto hebben om de klus te klaren want de borden moeten wel naar de plekken waar ze staan worden vervoerd. Het gaat om een klusje dat enkele uren per week in beslag neemt. Wie dit werkje op zijn of haar schouders wil nemen kan bellen mailen naar cultuur@veluvinenunspeet.nl of bellen met 088-8507766.

Vind je dit werk niet alles maar wil je toch iets doen voor de gemeenschap. Er worden ook op andere terreinen tal van vrijwilligers gezocht. Je kunt een blik werpen op de website www.vrijwillierswerk.nl of dinsdag-, woensdag- of donderdagochtend binnen wippen in het gemeentehuis. Het  Servicepuntg Vrijwilligerswerk Nunspeet  is op die dagen telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0341-259255.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here