Gratis triggerpoint workshop Veramente Fysiotherapie

0
552
Veramente fysiotherapie

Nunspeet – Zaterdag 18 november wordt er van 12.00 tot 12.45 uur een triggerpoint workshop gehouden door Veramente Fysiotherapie. Heb je ook last van pijnlijke spieren? Kom dan naar de Energysport aan de Pascalweg en leer praktische tips.

In de volksmond worden triggerpoints ook wel spierknopen genoemd. Triggerpoints voelen als harde plekken in de spieren. Herkenbare locaties zijn bijvoorbeeld de schouder spieren. Triggerpoints ontstaan door het ophopen van afvalstoffen. De afvalstoffen hopen zich op wanneer de bloed doorstroom niet optimaal Isen de spier zich continue aanspant. Met de triggerpointbal wordt er druk uitgevoerd op deze punten. Wanneer deze druk een aantal seconden aangehouden wordt stimuleert dit de bloed doorstroom waardoor de spanning en de pijn in de spieren afneemt. Tijdens de workshop leer je hoe je zelf deze vervelende spierknopen te lijf kunt gaan.

Locatie: Veramente Fysiotherapie, Pascalweg 9A (Energysport)

Datum: zaterdag 18 November 

Tijd: 12.00 – 12.45

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here