Brandweerkoffertje voor pasgeboren Wesley

0
427

Nunspeet – De trotse ouders van de pasgeboren Wesley Vesteijnen kregen vanmorgen burgemeester Breunis van de Weerd op de koffie. Samen met postcommandant Wouter Vermeulen bracht hij hen een bezoek in het kader van de brandpreventieweken. Wesley is de eerste baby die in oktober is geboren in de gemeente Nunspeet. Naast de felicitaties van de burgemeester en de brandweercommandant ontvingen ze ook een ‘brandweerkoffertje’. Hierin zitten onder andere een rookmelder, een vluchtsleutel, een rompertje en tips over brandveiligheid. Tijdens de brandpreventieweken wil de brandweer jonge ouders er extra op wijzen hoe belangrijk veiligheid in huis is. Een roze wolk moet geen rookwolk worden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here