Schuur op de hei: vergaderen, (flex-)werken, trainen of ontmoeten op de hei

0
742

( Advertorial )

ELSPEET -‘Schuur op de hei’ is een kleinschalige exclusieve vergaderlocatie op de Veluwe. Op de hei en tussen de bossen van Vierhouten kun je met groepen tot maximaal tien personen vergaderen, trainen of bij elkaar komen voor bijvoorbeeld een brainstormsessie. Daarnaast is ‘Schuur op de hei’ als flexwerklocatie beschikbaar voor ZZP’ers.

Op 1 januari van dit jaar opende Schuur op de Hei haar deuren. Nu, na bijna driekwartjaar, is de vergaderlocatie in Vierhouten en omgeving inmiddels een goede bekende. Maar ook van (ver) buiten de Veluwe komen klanten graag naar de hei en de bossen. Ze vergaderen, trainen en brainstormen graag in de rust van de natuur en de huiselijke sfeer van Schuur op de hei.

Nieuw bij Schuur op de Hei vanaf 1 september 2017

De locatie heeft in de zomermaanden een nieuw jasje gekregen: aan de fris wit gestucte muren is nu plaats voor een ruim zonne-/regenscherm zodat de gasten ook bij regen van de buitenlucht kunnen genieten. 

Direct naast de vergaderlocatie is een eetcafé ingericht: 10 personen kunnen hier genieten van de lunch, borrel of maaltijd. In de winter met de glazen deuren dicht en bij de warmte van de kachel, in de zomer met de deuren open en/of op een picknickkleed op het gras. 

Tevreden klanten

Loes van den Ingh (eigenaar): ‘Het is een spannend eerste jaar, maar wat is het leuk om mensen te laten delen in de rust en ruimte van Vierhouten, de hei en de bossen. Wat ik voor me zag, zie ik nu werkelijk gebeuren: onder invloed van de omgeving en met de persoonlijke aandacht die ik iedere groep geef komen mensen tot rust, raken geïnspireerd en bereiken mooie resultaten. De reacties die ik hoor en de reviews die ik krijg zijn enorm positief. Die tevredenheid, dat is wat ik wilde bereiken!’ 

Nieuwe klanten?

Loes: ‘Ik zou graag nog meer klanten uit de directe omgeving van Vierhouten bij ‘Schuur op de Hei’ ontvangen. Voor hen is bos en hei misschien minder bijzonder, maar ook dan heeft ‘Schuur … ‘ genoeg te bieden: een gezellige en ontspannen plek voor een personeelsuitje, bijvoorbeeld in combinatie met een Hei-tea en/of een natuurwandeling onder begeleiding van een gids. Met als groot voordeel: je hoeft er niet ver voor te reizen!

Wil je meer weten over Schuur op de Hei? Kijk dan op:

www.schuuropdehei.nl en op www.facebook.com/pg/schuuropdehei

of neem contact op: l.van.den.ingh@gmail.com

telefoon 06- 46 76 39 34

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here