Open dag bij Bosch Car Service Van der Vegt

0
926

(advertorial)

NUNSPEET – Autobedrijf Van der Vegt is Bosch Car Service geworden en om dat te vieren wordt iedereen uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op de open dag op zaterdag 23 september. 

Autobedrijven moeten voldoen aan bepaalde basisvoorwaarden om de naam Bosch Car Service te mogen dragen. De basisvoorwaarden zorgen ervoor dat de dienstverlening bij alle Bosch Car Service autobedrijven van hetzelfde niveau is. Dit maakt het bedrijf betrouwbaar.

De monteurs volgen jaarlijks verplichte technische trainingen. Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Bij Bosch Car Service bent u altijd welkom, ongeacht het merk, model en bouwjaar van uw auto.

Bosch Car Service Van der Vegt vindt u aan de Marconiweg 20a. Op de open dag van 10 tot 16 uur staat er een hapje en drankje voor u klaar. Speciaal voor de kids is er een springkussen en hebben we een heerlijke verrassing in petto.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here