Mondial Kattenberg Verhuizingen: samenwerking bekrachtigd in overeenkomst

0
656

Mondial Kattenberg Verhuizingen uit Nunspeet heeft een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst getekend met Mondial Movers. Hiermee wordt de kwaliteit voor de toekomst gewaarborgd. Er zijn in totaal 28 vestigingen van Mondial door heel Nederland.  

De eerste samenwerkingsovereenkomst tussen Mondial Movers en de lokale vestigingen werd in 2006 opgesteld en is eerder dit jaar uitgebreid onder de loep genomen. Het werd hoog tijd om een vernieuwde versie te maken voor te toekomst. In het document staan onder meer afspraken over het uitdragen van een herkenbare huisstijl en de manier waarop klanten kunnen profiteren van de samenwerking tussen de vestigingen. 

De overeenkomst werd door Gert Kattenberg van Mondial Kattenberg Verhuizingen ondertekend tijdens een bezoek van alle directeuren van de Mondial vestigingen aan een beurs in het Duitse Kassel: de MöLo. Deze beurs stond geheel in het teken van transport en logistiek. Zo werden onder meer innovatieve technieken voor het verhuizen van piano’s gedemonstreerd. Tevens waren de nieuwste verhuisliften en traplopers te zien.

Mondial Movers en de lokale vestigingen staan bekend als ‘de vriendelijke verhuizer’. De groep is tevens koploper op het gebied van duurzaam verhuizen. Meer informatie over het verhuisbedrijf in Nunspeet is te vinden op de website www.kattenberg.nl. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here