Stormschade valt mee

0
1763

NUNSPEET – De schade door de storm die vandaag over Nunspeet raasde valt gelukkig mee. Op de Brinkersweg viel vanmorgen een halve boom op een rijdende auto en begin van de middag kwam de brandweer in actie met behulp van de hoogwerker om een gevaarlijk hangende tak aan de Harderwijkerweg weg te halen.

Later op de middag kwam er een melding dat een boom op de Bunterhoek dreigde te vallen. Door de storm was een monumentale boom in tweeën gesplitst en een deel dreigde op het gebouw te vallen en het andere deel op aanleunwoningen. 

De brandweer heeft met hulp van de verreiker van de Firma Prosman de boom omgezaagd. Een deel van de bewoners van de Bunterhoek moesten tijdelijk hun kamer verlaten en werden in de hal opgevangen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here