Informatiebijeenkomsten Vliegroutes Lelystad Airport

0
863
Uitbreiding Lelystad Airport is in volle gang

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu gaat informatieavonden houden over de vliegroutes van Lelystad Airport. De informatiebijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met de Alderstafel voor Lelystad Airport, de Luchtverkeersleiding Nederland en het Commando Luchtstrijdkrachten. 

Informatiebijeenkomsten

April 2019. Dan opent Lelystad Airport zijn deuren voor vakantievluchten binnen Europa en andere bestemmingen rond de Middellandse Zee. Lelystad Airport neemt samen met Eindhoven Airport een deel van het vliegverkeer van Schiphol over. Waardoor Schiphol meer ruimte krijgt voor zakelijk vliegverkeer. Dat is goed voor de concurrentiepositie van Nederland. Lelystad Airport brengt meer banen in de regio rond de luchthaven. Maar er komen ook meer vliegtuigen over in uw buurt. Dat gaat zorgen voor extra hinder. Vooral dat laatste heeft de afgelopen maanden voor veel onduidelijkheid gezorgd. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om deze onduidelijkheden weg te nemen, de routes toe te lichten en te luisteren naar uw vragen.

 Meld u nu aan.

Maandag 18 september           19.30 – 22.00 uur        Dalfsen

Dinsdag 19 september             19.30 – 22.00 uur        Zwolle

Woensdag 20 september         19.30 – 22.00 uur        Steenwijk

Dinsdag 26 september             19.30 – 22.00 uur        Apeldoorn

Woensdag 27 september         19.30 – 22.00 uur        Ede

Woensdag 4 oktober               19.30 – 22.00  uur       Balk

U kunt u aanmelden via www.informatiebijeenkomstenLelystadAirport.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here