Het Twirlteam Fearless gekwalificeerd voor de Nederlandse Kampioenschappen

0
423

Het Twirlteam van twirlvereniging Fearless heeft zich zaterdag gekwalificeerd voor de Nederlandse Kampioenschappen. In april van dit jaar startte Fearless met een dancetwirl- en een twirlteam en beide teams hebben zich inmiddels geplaatst voor deze kampioenschappen, iets waar instructrice Ilse Reekers terecht trots op is. Priscilla de Ruiter wist zich definitief te plaatsen voor de voorrondes van de NK met twirling. Mandy Nieuwenhuizen promoveerde voor de 2e keer met dancetwirl naar junior intermediate zodat zij de volgende wedstrijd een klasse hoger uitkomt. Jamilla van den Bosch verbaasde iedereen door haar 1e promotie te behalen met twirling naar de hoogste Advance klasse! 

De eerste NBTA twirlwedstrijd na de zomer werd zaterdag gehouden in sporthal Corlaer in Nijkerk. De twirlers van Fearless wisten 13 gouden, 4 zilveren en 1 bronzen medaille en een beker binnen te halen. 

Quinty Nieuwenhuizen behaalde 3x goud voor twirling, dancetwirl en Super-X-strut. Ook was er goud voor Chantal Juffer met dancetwirl en twirling, Sharon Plakke en Alja Hofman met twirling 2-baton, Priscilla de Ruiter met twirling, Jamilla v.d. Bosch met twirling en dancetwirl, Mandy Nieuwenhuizen met dancetwirl, duo Mandy Nieuwenhuizen en Jamilla v.d. Bosch en duo Alice Plakke en Priscilla de Ruiter.  De zilveren medailles waren voor Gabrielle v.d. Bosch met met twirling, Lieke Witteveen met twirling, Jamilla v.d. Bosch met twirling 2-baton en Gerlissa van Klompenburg met dancetwirl. Tot slot was het brons voor Sharon Plakke met dancetwirl.   

Uitslagen

Twirling 1 baton Juvenile novice Chantal Juffer 60,6 punten., Juvenile beginner Gabrielle v.d. Bosch 62,6 punten. Preteen beginner Lieke Witteveen 66,0 punten. Preteen intermediate Quinty Nieuwenhuizen 72,8 punten. Junior beginner Priscilla de Ruiter 70,0 punten.  Junior intermediate Mandy Nieuwenhuizen 70,6 punten, Jamilla v.d. Bosch 80,4 punten. Senior beginner Janienke Mol 66,3 punten 

Twirling 2 baton Preteen beginner Alja Hofman 66,6 punten. Junior novice Sharon Plakke 61,9 punten

Super X Strut Preteen beginner Quinty Nieuwenhuizen 66,4 punten

Duo Dancetwirl Junior beginner Alice Plakke en Priscilla de Ruiter 63,4 punten. Junior intermediate Jamilla v.d. Bosch en Mandy Nieuwenhuizen 71,3 punten

Solo Dancetwirl  Juvenile novice Chantal Juffer 64,2 punten. Preteen beginner Lieke Witteveen 65,3 punten, Quinty Nieuwenhuizen 68,9 punten, Alja Hofman 63,5 punten, Gerlissa v. Klompenburg 67,6 punten. Junior beginner Alice Plakke 65,3 punten, Odette de Bruin 63,7 punten, Sharon Plakke 65,9 punten, Priscilla de Ruiter 65,6 punten, Mandy Nieuwenhuizen 72,8 punten. Junior intermediate Jamilla v.d. Bosch 77,4 punten. Senior beginner Desiree de Ruiter 67,0 punten, Janienke Mol 67,5 punten.

Small team twirling Fearless 69,4 punten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here