Rondweg Oost nadert de voltooiing

2
2993

NUNSPEET –  De aanleg van de Rondweg Oost nadert de voltooiing. Onvoorziene omstandigheden uitgesloten kan de weg volgens planning in november geheel open worden gesteld.

Op dit moment wordt gewerkt aan het laatste deel tussen de Oosteinderweg en de Elburgerweg. Naast de ontsluiting van het bedrijventerrein De Kolk dient de weg ook als ontsluiting voor de nieuwe woonwijk Molenbeek waar de eerste woningen zijn verrezen.

Bron Veluweland

2 REACTIES

  1. Vreselijk de rondweg rond de camping en gevaarlijk. Daar gaan nog veel ongelukken gebeuren, om te gaan zwemmen moet je nu niet 1 maar 2 drukke wegen en een spoor oversteken. Doodeng. Iedereen rijdt er erg hard en je krijgt geen voorrang, niet als voetganger en niet als fietser. En het wordt dus nog drukker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here