Je kan nog inschrijven voor de Heideloop

0
473

Nunspeet – Er hebben zich inmiddels al veel belangstellenden aangemeld voor de Nunspeetse Heideloop, het hardloop- en wandelevenement dat Vereniging Gemeentebelang dit jaar voor de 9e keer organiseert. Maar inschrijven is nog steeds mogelijk. 

Het sportieve gebeuren vindt dit plaats op de speelweide aan de Stakenbergweg. Ook dit jaar wordt een gedeelte van de opbrengst aan een organisatie of vereniging met een maatschappelijk goed doel binnen de gemeente Nunspeet geschonken en is de keuze gemaakt voor Dorpsvereniging Vierhouten. 

De Nunspeetse Heideloop is een (hard)loop- en wandelevenement en heeft een aantal uitdagende routes die leiden over de kleurrijke heidevelden en door onze mooie bosrijke omgeving. Die dag zijn er weer verschillende mogelijkheden om deel te kunnen nemen.

U kunt zich nog steeds inschrijven voor alle afstanden te weten: 5, 10 en 15 km hardlopen of 10,15 of 25 km wandelen of nordic walking. Dit kan eenvoudig via de website:  www.nunspeetseheideloop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here