Even wat extra aandacht voor de zoektocht naar….

0
512

Vrijwillige chauffeurs! In de gemeente Nunspeet is er een redelijk aantal vrijwilligersvacatures waarbij gezocht wordt naar chauffeurs. Chauffeurs voor het vervoer van cliënten van verschillende niveaus, van hulpboeren, van ouderen die een ziekenhuis moeten bezoeken i.v.m. een controle, van bezoekers van onze mooie gemeente, voor het bezorgen van maaltijden, etc. In het vacatureoverzicht op de website van het Servicepunt www.vrijwilligers.nunspeet.nl kunt u in de vacaturebank kijken. Klik hier op ‘activiteit’ en scroll dan door naar ‘chauffeur’ om deze vacatures te zien. Wie weet zit er voor u iets passends bij!

Er worden, behalve uiteraard het hebben van een rijbewijs en een betrouwbare chauffeur zijn, niet heel veel eisen gesteld om in aanmerking te komen voor dit vrijwilligerswerk. U hoeft geen moeilijke opleiding gevolgd te hebben en het is in principe ook niet leeftijdsgebonden. Plezier hebben om mensen van dienst te zijn is vaak al voldoende. Heeft u wat uurtjes over, meld u dan aan! Er zijn vacatures voor vaste dagen en uren (altijd in overleg met de vrijwilliger) en er zijn vacatures op oproepbasis. Komt het u een keer niet uit, dan kunt u dat aangeven. 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met het Servicepunt Vrijwilligers. Het SVN is op dinsdag, woensdag en donderdag telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0341-259255. Op die dagen zijn er ’s ochtends medewerkers aanwezig om bezoekers te woord te staan, maar het kantoor van het Servicepunt is altijd toegankelijk tijdens openingstijden van het gemeentehuis. Hier liggen ook mappen waar alle vacatures op papier bekeken kunnen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here