Heilig geloof in paardenmelk

0
1937

NUNSPEET – Wetenschappelijk is het niet bewezen, maar de Nunspeetse Sandra Bonestroo en haar klanten weten het zeker: paardenmelk helpt mensen van hooikoorts en eczeem af.

Het is een middel waar Sandra Bonestroo uit Nunspeet niet aan had gedacht, maar de resultaten zijn ‘ongelooflijk’. Ze helpt met haar paardenmelkproducten mensen van hun hooikoortsklachten af.

,,Ik gebruik nu twee maanden de paardenmelkcapsules en ik ben er heel blij mee”, vertelt klant Willemijn van de Streek. ,,Ik heb al zes jaar lang de hele zomer last van hooikoorts en nu is het bijna weg. Ik voel mij ook stukken beter en ben minder moe. Eigenlijk wilde ik het niet proberen, omdat ik al zoveel natuurlijke middelen heb gebruikt, maar het werkt echt.”

De website sanvita.nl, waar Bonestroo de paardenmelkproducten verkoopt, is nu een jaar online. Er vliegen wekelijks zo’n vijftig producten de deur uit. Naast allergieën, helpt paardenmelk ook bij eczeem.

Al van kinds af aan had Bonestroo zelf last van eczeem. ,,Ik heb wel 1500 euro besteed aan zalfjes en behandelingen, maar niets hielp.” Toen haar zoontje ook eczeem kreeg, ging ze op zoek naar alternatieve middelen. ,,Eerst geloof je niet dat paardenmelk zal helpen. Maar na drie maanden was het over en sindsdien heb ik er nooit meer last van gehad.”

De werking van paardenmelk is nog niet wetenschappelijk bewezen en dat is misschien ook de reden dat het product voor veel mensen onbekend is. ,,De zalfjes en neussprays werken tijdelijk en verlichtend”, zegt Bonestroo. ,,De paardenmelk zorgt ervoor dat je voorgoed van je klachten af bent.”

Je kunt de melk slikken met capsules of in poedervorm, maar je kunt het ook opsmeren als lotion. ,,Om echt van alle klachten af te zijn, moet je wel drie maanden lang vier capsules per dag slikken. In paardenmelk zitten veel vitaminen en mineralen die zorgen voor een gezonde darmflora die alle afvalstoffen afvoert. Je moet even investeren, maar dan hoef je nooit meer naar de drogist om neusspray of pilletjes te halen.”

site ; www.sanvita.nl

Tekst : Shanon van den Ancker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here