Burgemeester Van de Weerd feliciteert supermarkt Plus Wilmink

0
652

NUNSPEET – Plus Wilmink uit Nunspeet is in april 2017 uitgeroepen tot Beste Plus van Nederland 2017. De Nunspeetse vestiging was de beste van de 260 Plus-vestigingen. Burgemeester Van de Weerd bracht de heer Wilmink in de Plus supermarkt een bezoek om hem te feliciteren met dit resultaat.

Ondernemer Wilmink heeft Nunspeet bedankt door onlangs alle 8000 huishoudens een tas met ontbijt te bezorgen.

Juryrapport

Uit het juryrapport, dat is opgemaakt door de vak- en consumentenjury, blijkt dat Plus Wilmink veel punten scoort met hun betrokken medewerkers en goede lokale acties. Met bescheiden trots heeft dit team in enkele jaren een winkel neergezet waar het winkelen voor de klanten elke dag een feest is.

De jury beaamt dat  Wilmink zich op deze vlakken nog extra onderscheidde van de rest. In de supermarkt hangt een positieve sfeer, mede dankzij de grote lokale betrokkenheid voelt de consument zich thuis in deze supermarkt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here