Balkenende nieuwe algemeen directeur Inclusief Groep

0
985

 

NUNSPEET – Op donderdag 22 juni is de heer Risco Balkenende benoemd door de aandeelhouders (de gemeenten Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Oldebroek) tot nieuwe algemeen directeur van Inclusief Groep. Hij zal 1 juli in dienst treden. 

Hij volgt Pieter den Besten op die vanaf september 2015 als Algemeen Directeur ad interim bij Inclusief Groep werkzaam is geweest. Conform afspraak is de werving naar een nieuwe Algemeen Directeur opgestart na de samenvoeging van Proson en Inclusief Groep per 1 januari 2017.

De heer Risco Balkenende heeft een jarenlange ervaring als Algemeen Directeur bij diverse grote bedrijven. 

Met zijn aantreden hebben de aandeelhouders het volste vertrouwen dat de ingezette koers van Inclusief Groep succesvol kan worden uitgebouwd.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here