Afsluiting succesvol turn/springseizoen GV Nunspeet

0
464

Trainster Mariska Verhaart, 6 gymnasten en hun fans reden op zaterdag 17 juni in alle vroegte naar Rotterdam. Het doel was goed te presteren tijdens de ‘Ahoycup’ wat ook wel Fantastic Gymnastics wordt genoemd. Tijdens dit weekend komen alle facetten van de turnwereld aan bod op het hoogste niveau: turnen dames/heren, trampolinespringen, ritmische gymnastiek, freerunning. Het is tevens een afsluiting van het turnseizoen. Naast het meedoen is het mogelijk om je uit te leven op het beweegplein, of wedstrijden te volgen van toppers zoals Epke Zonderland.  

GV Nunspeet had zich ingeschreven voor het Individueel Springen B niveau. Het is een hecht team  met een goede sfeer. Wat deden ze het allemaal goed! Emma Klerks werd 3e op airtrack (jeugd), Tessa Hagen 3e op airtrack (junioren). Lucas Klerks ging zelfs met het zilver naar huis voor het onderdeel  minitramp-pegasus. Bram Hagen kon het podium al ruiken, maar moest helaas genoegen nemen met een 4e plaats. Daan Biemond werd 6e en Vincent Weeda werd 8e. Dit biedt perspectief voor volgend jaar. 

Het was een fantastische afsluiting van dit succesvolle turn/springseizoen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here