Vandaag heeft heel Nunspeet genoten van een gratis ontbijtje

0
7145

Nunspeet –Vandaag heeft heel Nunspeet genoten van een gratis ontbijtje. In het holst van de nacht trokken Jeroen en Annemarie Wilmink met een groot deel van het team eropuit om aan alle deuren van het dorp een tasje met gratis ontbijtproducten te hangen. Dit alles om te vieren dat PLUS Wilmink is verkozen tot beste PLUS supermarkt van Nederland.

Jeroen Wilmink, ondernemer PLUS Wilmink: “Het was een hele operatie die we al weken in het geheim aan het voorbereiden waren. Het moest natuurlijk wel een verrassing zijn voor iedereen. Duizenden tasjes zijn ingepakt en op het laatste moment zijn de krentenbollen nog toegevoegd. Natuurlijk deden we dit niet alleen om te laten zien dat we bij de interne winkelwedstrijd uitgeroepen zijn tot beste PLUS van Nederland. Het was ook een bedankje aan heel Nunspeet voor alle felicitaties, kaartjes en bossen bloemen na die tijd. Daarom vonden we het tijd worden om te trakteren op een heerlijk ontbijtje.”

Win 1 minuut gratis winkelen

De ontbijtjes werden enthousiast ontvangen. Dat blijkt wel uit de foto’s die inmiddels op de Facebookpagina binnenkomen. Iedereen die een foto plaatst van hoe er wordt genoten van het ontbijt maakt kans op één minuut gratis winkelen. De winnaar wordt maandag 19 juni bekendgemaakt. De inzendingen zijn te bekijken via www.facebook.nl/pluswilminknunspeet.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here