Twirlteam Fearless pakt de beker en 17 medailles

0
416

In de sporthal van Sportstad Heerenveen werd zaterdag een NBTA twirlwedstrijd gehouden waar de twirlers van Fearless uit Nunspeet ook aan meededen. Het was een lange dag maar ook dit keer niet zonder succes! Lieke Witteveen promoveerde voor de 2e keer met haar dancetwirl naar preteen beginner en het duo Jamilla v.d. Bosch en Mandy Nieuwenhuizen promoveerden voor de 2e keer naar junior intermediate. Jamilla v.d. Bosch behaalde haar 2e plaatsingspunten NK voor haar dancetwirl en Gerlissa van Klompenburg haar 1e plaatsingspunten met dancetwirl. Het twirlteam van Fearless werd 1e en won een beker, verder waren er nog 17 medailles die richting Nunspeet gingen.  

Goud was er voor Lieke Witteveen met twirling en dancetwirl, Quinty Nieuwenhuizen behaalde 2x goud voor twirling en Super-X-strut, Chantal Juffer met dancetwirl en Sharon Plakke met twirling 2-baton. Het duo Mandy Nieuwenhuizen en Jamilla v.d. Bosch behaalden goud. De zilveren medailles waren voor Mandy Nieuwenhuizen met twirling en dancetwirl, Alja Hofman met 2-baton, Quinty Nieuwenhuizen met dancetwirl en Jamilla v.d. Bosch met dancetwirl. De bronzen medailles werden opgehaald door Jamilla v.d. Bosch met twirling, Janienke Mol met twirling, Priscilla de Ruiter met twirling, Gerlissa van Klompenburg met dancetwirl, het duo Alice Plakke en Priscilla de Ruiter   

Uitslagen

Twirling 1 baton Preteen beginner Lieke Witteveen 66,4 punten. Preteen intermediate Quinty Nieuwenhuizen 71,7 punten. Junior beginner Priscilla de Ruiter 67,3 punten.  Junior intermediate Mandy Nieuwenhuizen 69,9 punten, Jamilla v.d. Bosch 68,5 punten. Senior beginner Janienke Mol 67,1 punten 

Twirling 2 baton Preteen beginner Alja Hofman 65,0 punten. Junior novice Sharon Plakke 63,3 punten

Super X Strut Preteen beginner Quinty Nieuwenhuizen 67,4 punten

Duo Dancetwirl Junior novice Alice Plakke en Priscilla de Ruiter 65,6 punten. Junior beginner Jamilla v.d. Bosch en Mandy Nieuwenhuizen 71,1 punten

Solo Dancetwirl  Juvenile novice Chantal Juffer 64,4 punten. Preteen novice Lieke Witteveen 67,4 punten. Preteen beginner Quinty Nieuwenhuizen 68,7 punten, Alja Hofman 67,2 punten, Gerlissa v. Klompenburg 68,1 punten. Junior beginner Alice Plakke 64,5 punten, Sharon Plakke 66,8 punten, Priscilla de Ruiter 67,1 punten, Mandy Nieuwenhuizen 68,5 punten. Junior intermediate Jamilla v.d. Bosch 75,0 punten. Senior beginner Janienke Mol 68,7 punten.

Small team twirling Fearless 65,6 punten.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here