PRIMAdag met proeverij bij Kijktuinen

0
837

Nunspeet – Zaterdag 10 juni was de eerste PRIMAdag bij Kijktuinen. Bezoekers konden deze dag genieten van de mooie tuinen en een lekkere proeverij die werd verzorgt door restaurant PRIMA. Tijdens deze eerste gezamenlijk PRIMAdag van het jaar werden de groenten en kruiden onder de aandacht gebracht welke in deze tijd van het jaar aanwezig zijn. Te denken valt o.a. aan vele soorten sla, basilicum, peterselie, selderij, rozemarijn, tijm, bonenkruid en nog vele andere soorten.
De chef-kok van PRIMA liet vervolgens zien maar vooral ook laten proeven wat u met al deze mooie producten kunt doen.

De volgende PRIMAdagen bij Kijktuinen zijn er op 5 augustus (Oma’s achtertuin) en 21 oktober (Wilde Weelde).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here